Aanbieding!

Drive ST6 scootmobiel

Max snelheid: 15 km p/u
Max bereik: +/- 50 km
Type accu: Gel

 5.995,00

Ervaar het ultieme rijcomfort met de ST6 scootmobiel van Drive! Deze moderne en betrouwbare scootmobiel is perfect voor intensief gebruik dankzij de extra grote wielen en het uitstekende veersysteem.

De lichte besturing en grote stabiliteit maken elke rit soepel en moeiteloos. En wanneer u wilt genieten van het beste zitcomfort, dan zorgt de volledig instelbare captain stoel voor de perfecte pasvorm.

Bovendien is de ST6 uitgerust met een krachtige en onderhoudsvrije AGM-accu voor betrouwbare prestaties, terwijl de magneetrem zorgt voor een soepele en veilige remwerking. Kies voor de ST6 en ervaar het gemak en de wendbaarheid van de perfecte scootmobiel voor dagelijks gebruik!

🚚 binnen 3 dagen thuisbezorgd

Beschrijving

De ST6 scootmobiel van Drive is een moderne en betrouwbare 4 wiel scootmobiel die garant staat voor comfort en veiligheid. Dankzij de extra grote wielen en het uitstekende veersysteem biedt de ST6 veel rijcomfort. De lichte besturing en grote stabiliteit maken deze scootmobiel zeer geschikt voor intensief gebruik. De luxe captain stoel is comfortabel en volledig naar wens instelbaar, zodat u altijd prettig zit.

 

AGM accu voor betrouwbaarheid en prestaties

De ST6 is voorzien van een AGM accu, wat betekent dat u zonder zorgen lange ritten kunt maken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de accu. Deze onderhoudsvrije accu biedt een hoge mate van betrouwbaarheid en prestaties.

 

Magneetrem voor soepele en snelle remwerking

De ST6 is voorzien van een magneetrem, wat zorgt voor een soepele en snelle remwerking. Dit betekent dat u snel kunt stoppen in geval van nood, maar ook dat u comfortabel en veilig kunt rijden zonder schokken en trillingen. Een magneetrem is een elektronisch remsysteem dat gebruik maakt van magnetische krachten om de snelheid van de scootmobiel te regelen. Het voordeel hiervan is dat de remwerking zeer precies is, waardoor u altijd volledige controle heeft over uw scootmobiel met 4 wielen.

 

Uitstekende draaicirkel voor optimale wendbaarheid

De ST6 scootmobiel van Drive heeft een uitstekende draaicirkel (186 cm), wat zorgt voor een optimale wendbaarheid in kleine ruimtes en bochten. Dit betekent dat u gemakkelijk kunt manoeuvreren in bijvoorbeeld een winkel of smalle straatjes. Dit maakt de ST6 zeer geschikt voor gebruik in de stad.

 

Specificaties

Kleur diverse kleuren waaronder antraciet
Totale breedte 72 cm
Totale lengte 160 cm
Totale hoogte 136 cm
Zitbreedte 58 cm
Zitdiepte 56 cm
Zithoogte 48 / 50.5 – 53 cm
Breedte tussen de armlegger 55 cm
Snelheid 15 km/h
Batterijvermogen 2x 80 Ah
Motorvermogen 800 W
Continuvermogen 800 W
Topprestaties 1600 W
Klimvermogen 9° / 16 %
Bodemvrijheid 11 cm
Banden voor 380 mm
Banden achter 380 mm
Gewicht zonder batterijen 120 kg
Max. belasting 180 kg
Standaard uitrusting Volledig instelbare captain stoel, traploos verstelbaar, ergonomisch stuur, stevig chassis met instelbare vering, overzichtelijk digitaal dashboard en volledige verlichting met remlicht.

De Drive ST6 is een ideale scootmobiel voor dagelijks en intensief gebruik

Met de ST6 scootmobiel van Drive bent u verzekerd van een flexibele, comfortabele en moderne scootmobiel voor dagelijks en intensief gebruik. Dankzij de GEL accu, magneetrem, uitstekende draaicirkel en optimale wendbaarheid is de ST6 een betrouwbare keuze voor uw mobiliteit. Bij Mango Mobility bent u verzekerd van een uitstekende aankoopervaring en snelle levering.